torstai 7. maaliskuuta 2019

Kevätkausi parhaimmillaan

Kirjoitin alkuvuodesta blogitekstin, mutta huomasin vasta nyt, että se oli jäänytkin julkaisematta. Siksi tämä vuoden ensimmäinen teksti vasta tässä.

Vietimme hiihtolomaviikolla muutaman päivän Levillä, ja kevättalvi näytti kyllä parhaita puoliaan. Kevätaurinko lämmitti jo ihanasti: lämpötila kipusi jo plusasteille. Öisin oli kuitenkin pakkasta, joten parina päivänä oli ladulla täysi lentokeli. Tässä kuva sellaiselta päivältä Levijärven jäältä. Myötätuuleen matka meni todella vauhdikkaasti. Levijärvellä kannattaa kyllä aina tarkistaa tuulen suunta, sillä vastatuuleen puolestaan saa pukata aivan mahdottomasti vauhtia eikä matka siitä huolimatta tunnu edistyvän. Marja-Leenan lättypaikastahan pääset metsän kauttakin takasin, ja tuulisella säällä kannattaa palata sitä reittiä järvireitin sijaan.


Myös rinteet olivat liukkaassa kunnossa. Aivan kaikki rinteet ja hissit eivät poikkeuksellisesti olleet vielä käytössä, mutta valinnan varaa riitti. Ja maisemat ylhäältä todella upeita.




Nyt on alkamassa kevään parhaat viikot. Aurinkoa ja lunta riittää vielä moneksi viikoksi. Aurinkoista kevättalvea kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti