tiistai 7. helmikuuta 2017

Sisustuspuuhia


Olemme viettäneet talvilomamme Levillä kelomökissä jo vuosia. Nyt ostimme sieltä kelomökin puolikkaan. Ajelimme helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna sisustamaan sitä oman makumme mukaiseksi. Mökkimatkaa kertyi 975 km yhteen suuntaan.

Tervetuloa seuramaan meidän Levin mökistä kertovia juttuja tähän blogiin. Mökkimme sijaitsee osoitteessa Kelorakka 5 as 23.



Mökissä on 70 neliötä. Eteisestä astellaan punarataisia mattoja pitkiin oleskelutilaan, johon yhdistyy myös tilava keittiö.

 


Koska meillä ei ollut vielä sohvan mittoja, päällystimme väliaikaisesti vanhan sohvan uusiksi ja kuormasimme sen pehmoisilla tyynyillä. Mukava kulmasohva laitetaan nyt tilaukseen.


Eteisestä aukeavat ovet kahteen makuuhuoneeseen, joissa kummassakin on 120 cm leveä sänky ja kerrossänky. Majoitustilaa on siis jopa kahdeksalle, hyvin kuudelle.  


Tunnelmaa oleskelutilaan luovat takkatuli, kelopuiset valaisimet ja kynttilät. 



Kuten kuvista näkyy, sisustuksen värit ovat harmaa, valkoinen ja punainen. Makuuhuoneet on sisustettu teemoilla harmaata hurmaa ja lumen lumoa. Kumman huoneen sinä valitsisit?

Harmaata hurmaa?



Vaiko lumen lumoa?


Mökkiin kuuluu myös tilava pukuhuone, jossa on kiva vilvoitella saunomisen aikana ja jälkeen kynttilän valossa.


 Saunan löylyt testattiin ja todettiin hyviksi.


Sunnuntaina iltapäivällä oli lähdettävä ajelemaan kohti etelää.
Ensimmäinen viikonloppu omalla Levin mökillä meni  työn touhsssa. Mökki on nyt valmiina vastaanottamaan vieraita, ennen kuin itse ehditään sinne seuraavan kerran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti